LETÖLTHETŐ TANANYAGOK

LETÖLTÖM

TÁJÉKOZTATÓ

 

Kezdjük Időben kampány célja, hogy edukációs célzattal mutassa be az egészségtudatos gondolkodásmódot és annak megannyi eszközét és alappillérét.

A weboldal számos, a témával kapcsolatos érdemi információt tartalmaz, amelyek hiánypótló segédletként szolgálnak. Előzetes felkészüléshez, és a téma iskolai feldolgozásához készítettünk egy jó használható összeállítást, mindezt óravázlat és prezentáció formájában.

Az oktatóanyag tervezésekor elsődleges szempontként tekintettük arra, hogy 1×45 percben is lehetőség legyen átadni, de amennyiben igény van rá, akár egy dupla óra keretében is fel lehet dolgozni az egészségtudatos életmód témaköreit. Az oldalról letölthető az óravázlat és a tanórát kiegészítő prezentáció.

Reméljük, hogy ezen anyagok hatékony segítenek, hogy a fiatal generáció életében nagyobb szerepet tölthessen be  az egészséges életmód.

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy keressenek meg minket ötleteikkel, javaslataikkal, hogy a meglévő anyagok időről-időre újabb ismeretekkel egészülhessenek ki, ezzel tartva fent az ismeretanyag és egy korosztály fejlődését.

TESTMOZGÁS

AZ AKTÍV ÉLET KULCSA.

TÖBB MINT ÉTREND.

TÁPLÁLKOZÁS

GYÓGYSZERHASZNÁLAT

FELELŐSSÉG NÉLKÜL NEM MEGY.

 

ÉP TESTBEN

ÉP LÉLEK.

higiéné

EGYÜTTMŰKÖDő PARTNEREinK