AKTÍV NYEREMÉNY

Mondd el, hogyan látod és megjutalmazunk érte.
JÁTSZOM

MINDEN LÉPÉS EGY ÚJABB SIKER

XIAOMI MI BAND 2

HOZZÁD TERVEZTÉK

SZÁMÍT HOVÁ LÉPSZ

MiBand 2 saját lépésszámláló algoritmusa kiszűri a nem kívánatos mozdulatokat. Pontosabb lépések és adatok.

AHOGY A SZÍVED DIKTÁLJA

A beépített mozgás-, és pulzus szenzorok segítségével az okoskarkötőd tudja, mikor kezdted el az edzésedet.

NE CSAK A PADOT KOPTASD

A tétlenségi riasztás egy diszkrét rezgéssel figyelmeztet ha sokáig azt érzékeli, hogy egy helyben ülsz. Itt az ideje, hogy újabb lendületet vegyél!

FUTÁS A BUSZHOZ

A napi futás hozzájárul ahhoz, hogy fitt és egészséges lehess. A sebességen túl segít, hogy kontrolláld pulzusszámodat és jobb eredményeket érhess el.

ŐRZI AZ ÁLMAIDAT

A könnyű és vékony dizájn tökéletes az alvás közbeni viselethez, és arra, hogy az álmaidon túl más érdekességet is megtudhass magadról. A MiBand 2 az alvás hosszán és minőségén túl, meg tudja különböztetni a különböző alvási ciklusokat.

HÍVÁSOK, ÜZENETEK, RIASZTÁSOK

Beállíthatod, hogy hívásértesítő érkezzen a MiBand 2-re, ha éppen értesítésed van. Nem kell egyetlen hívást, üzenetet és értesítést sem kihagynod. Nagy hasznát veheted különösen akkor, ha a telefonodat egy táskában, vagy néma üzemmódban tartod.

IP67 VÍZÁLLÓSÁG

Bátran moss kezet vagy zuhanyozz a MiBand 2-vel a csuklódon. Az az óra garantáltan ellenáll a víznek, az izzadtságnak és a kozmetikumoknak és a pornak.

ENERGIÁBAN GAZDAG

OLED kijelző segítségével vakító napon is is tökéletesen olvasható adatokkal találod szemben magad. Bluetooth 4.0 garantálja, hogy akár 20 napig használd eszközödet egyetlen töltéssel.

HAZAVINNÉD ?

TÖLTSD KI A KÉRDŐÍvET!

KÉRDŐÍV

EGYÜTTMŰKÖDő PARTNEREinK